WIE ZIJN WIJ?

WIE ZIJN WIJ?

La Maison de la Montagne is een agentschap voor toeristische vertegenwoordiging dat zich ten doel stelt accommodatie en toeristische diensten in berggebieden te promoten bij reizigers uit de BeNeLux en Noord-Frankrijk.

Wij adviseren droombestemmingen in 6 Europese landen en zijn voortdurend op zoek naar uitbreiding en diversificatie van onze voorstellen. Onze huidige adressen bevinden zich in Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, Spanje en Italië. 

ONS DOEL

Ons doel is om u in contact te brengen met serieuze toeristische aanbieders en u volledige en gedetailleerde informatie te geven over de bergen, zowel in de zomer als in de winter.

Sinds 1998 reist ons team door het land om interessante panorama's en adressen te ontdekken. Wij kunnen u dus een gedegen advies geven op basis van uw specifieke criteria en wensen.

Alle door ons aangeboden accommodaties en regio's zijn door een lid van ons team bezocht om de reizigers zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat uw verblijf op uw behoeften is afgestemd.

Reizen is het enige wat je koopt dat je rijker maakt...

Een meertalig team van reisliefhebbers die hun ervaringen delen.

Nous contacter?