ONS DOEL

Wij zijn een promotiebureau dat klanten adviseert en vertegenwoordigt op het gebied van communicatie, public relations, persrelaties en evenementen.

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in toeristische marketing en communicatie. Wij zijn gespecialiseerd in bestemmingen voor bergtoerisme en bestrijken momenteel 6 landen in Europa.

De klanten van ons agentschap zijn toeristische diensten, lokale overheden en logiesverstrekkers die zich bekend willen maken en willen profiteren van een grotere zichtbaarheid bij de BeNeLux-reizigers en zo nieuwe klanten willen werven en/of een "niche"-publiek willen bereiken.

Een analyse van uw behoeften, een definitie van uw doelstellingen en een communicatieplan op maat worden u voorgesteld.

Ons agentschap is actief in België, Nederland, Luxemburg en Noord-Frankrijk. Ongeacht het communicatiekanaal wordt onze boodschap altijd overgebracht in het Frans, Nederlands en Engels.

Als werken met een klein team van professionals en enthousiastelingen aan uw verwachtingen voldoet, laten we dan een afspraak maken en u onze online en offline diensten voorstellen.

DIENSTEN OFFLINE

ONZE GIDS

Uitgegeven in 20.000 exemplaren, een referentiegids voor de Belgische, Franse en Luxemburgse gemeenschap van reizigers die gepassioneerd zijn door de bergen. Uitgave: jaarlijks. Distributie: Benelux.

TOERISMEBEURZEN & EVENEMENTEN

Elk jaar nemen wij deel aan een tiental beurzen en evenementen in de Benelux, waar wij onze gids en uw brochures verspreiden.

PRESS

Wij organiseren samenwerkingsverbanden met de vakpers en de algemene pers.

VERSPREIDING VAN BROCHURES

Wij verspreiden uw brochures op onze evenementen en via ons distributienetwerk.

DIENSTEN Online

SOCIALE NETWERKEN

Wij communiceren op onze kanalen om uw boodschappen over te brengen aan ons publiek.

NEWSLETTERS

Wij redigeren en versturen nieuwsbrieven om uw boodschappen over te brengen aan ons publiek.

blog posts

Wij bewerken en publiceren hun artikelen op de blog van onze website voor onze bergminnende gebruikers. We delen ze ook op onze sociale netwerken om de zichtbaarheid te vergroten.