VORARLBERG

GEBIEDSINFORMATIE

Vorarlberg ligt in het westen van Oostenrijk. Het bestaat uit 6 zeer verschillende regio's. Allereerst is er het Bregenzerwald, bekend om zijn "Kaasroute" en zijn architectonische rijkdom. Dan is er nog Montafon, dat in de zomer wandelaars en in de winter skiërs tevreden zal stellen. In ieder geval mag u het Bodenmeer niet missen. Het Kleinwalsertal is ook een regio voor de sportievelingen onder u: klimmen, mountainbiken, ... Voor skiërs ten slotte is de regio Lech Zürs am Arlberg de thuisbasis van een van de beroemdste skigebieden ter wereld.

Met familie of vrienden, deze regio biedt allerlei activiteiten. Er zijn verschillende muziekfestivals, talrijke reservaten zoals Grobes Walsertal...

De regio kent twee soorten klimaat. Enerzijds een warm gematigd klimaat en anderzijds, voor de grotere hoogten, een kouder klimaat.

Vorarlberg is beroemd om zijn gastronomie. In deze regio kunt u genieten van regionale en seizoensgebonden producten. Alle producten komen van kleine boeren of lokale fabrieken. In het Kleinwalsertal bieden verschillende etablissementen regionale specialiteiten aan.

ONZE PARTNERS

weer

VORARLBERG WEATHER