BLOG

30 en 31 januari 2023 typische ambachten, wijnen en gastronomie.

Wie van een uitdaging houdt, houdt van een wintervakantie in het skioord Saas-Fee/Saastal. Deze zonovergoten regio van het kanton Wallis wordt omringd door 18 bergtoppen van meer dan 4000 meter.[...]

Het beroemde resort van de Oostenrijkse Alpen, Kitzbühel ligt op 760m boven de zeespiegel en is een ontmoetingsplaats voor natuurliefhebbers in zomer en winter.

Voor de winter en het komende jaar willen wij u iets positiefs toewensen! Ontdek de Val d'Arly, een gebied met 100% goede vibes.

Een lunch op 3400m voor twee, een ballonvaart met het gezin op de eerste dag van 2023, een kennismaking met ijsklimmen of free riding... Komt u in de verleiding? In ieder geval is in de Aostavallei, I[...]

De meest magische tijd van het jaar is officieel begonnen. Het aftellen tot Kerstmis is begonnen!

Les Saisies is de perfecte skibestemming voor de Belgen: meer dan 192 km alpine pistes met de Espace Diamant, nordic skiën naar wens, zachte pistes en activiteiten voor iedereen!

Met 5 grote skigebieden, 19 resorts en 10 snowparks is de Aostavallei een Grand Ski bestemming!

Een dag om te genieten van al onze favorieten en deze bestemming met 100 km/uur te beleven, genietend van elke ervaring als een magisch moment, buiten de tijd.

Portocolom is de mooiste natuurlijke haven van Mallorca. In dit kleine, pittoreske dorpje vindt u het Barefoot Hotel, een toevluchtsoord dat rust en ontspanning biedt aan Balearenliefhebbers.[...]

Welkom bij Praz de Lys Sommand! Het resort ligt op 1500 meter hoogte en nodigt u uit om de geneugten van de echte berg te ontdekken!

les Alpes du Léman constituent une destination de choix pour se retrouver en famille. Les domaines skiables et nordiques proposent ainsi des formules adaptées aux tribus.