BLOG

Les Cèdres Hôtel*** Spa & Restaurants belichaamt de charme en authenticiteit van de Franse Alpen.

Kom ze ontdekken en bezoek een plek met een rijke geschiedenis!

Ontdek in dit artikel een oase van rust, een magische plek in Boven-Oostenrijk .... Veel leesplezier

Het Domaine du Hirtz in de Elzas is een authentieke plek in het hart van de natuur en de bergen. Dit eco-toeristische verblijf ligt op een hoogte van 550 m.

Het goede weer en de zon zijn terug! Het is tijd om je volgende reis te plannen. Wat als je een stap omhoog zou doen? Laten we elkaar ontmoeten op 1500m hoogte, in Praz de Lys Sommand.

De Val d'Arly, een berggebied tussen de Aravis, de Beaufortain en de Mont Blanc, strekt zich uit over 20 km tussen Megève en Albertville.

Welkom op de internationale luchthaven Son Sant Joan in Palma de Mallorca. Wij heten jou van harte welkom op dit mediterrane eiland en helpen jou de mooiste plekjes van Majorque.

De wereldbeker alpineskiën is een internationale wedstrijd die sinds 1967 jaarlijks wordt georganiseerd door de Internationale Ski Federatie (FIS).

Als het tijd is om de ski's op te bergen, is het ook tijd om de fietsen uit de schuur te halen!

Voordat skiën werd gebruikt voor plezier en vrije tijd, werd het gebruikt voor werk en vervoer, vooral in de Scandinavische landen, Siberië en de bergen van Centraal-Azië.

30 en 31 januari 2023 typische ambachten, wijnen en gastronomie.

Wie van een uitdaging houdt, houdt van een wintervakantie in het skioord Saas-Fee/Saastal. Deze zonovergoten regio van het kanton Wallis wordt omringd door 18 bergtoppen van meer dan 4000 meter.[...]