Zuid-Tirol

GEBIEDSINFORMATIE

Zuid-Tirol ligt in de Italiaanse Alpen. Het is een regio met een rijke geschiedenis, omdat het na de Eerste Wereldoorlog deel ging uitmaken van Italië. Het is een zeer bekende regio dankzij de Dolomieten die deel uitmaken van het UNESCO werelderfgoed. Breng tijdens uw verblijf in Zuid-Tirol een zonsondergang door met uw familie of vrienden in de Dolomieten. U zult beseffen hoe mooi het gebied is.

In de winter telt de regio meer dan 30 skigebieden en 1.200 kilometer aan pistes. De Dolomiti Superski is daar één van. U kunt ook andere wintersporten uitproberen, zoals sleeën, sneeuwschoenwandelen, enz.

Er zijn ook veel wandelingen en fietstochten mogelijk, want er zijn duizenden paden in de 7 natuurparken. Wandelingen in de wijngaarden zijn ook mogelijk.

Ga aan het eind van de dag naar de thermen van Merano, die midden in de natuur liggen.

Wat het klimaat betreft, heeft de regio een bergklimaat, d.w.z. sneeuw in de winter en zon in de zomer.

Qua gastronomie kunt u de vele witte wijnen van de streek proeven.

ONZE PARTNERS

  • Familiehotel ****
    Val Gardena

    Het Family Hotel Posta in Santa Cristina verwelkomt u graag in een warme en authentieke sfeer. Het onlangs gerenoveerde Familiehotel Posta is er trots op u uit te nodigen op een ontdekkingsreis naar onze filosofie en ons concept van goed leven.

Previous Next

weer

SOUTH TYROL WEATHER

Ontdek andere regio's

Valle d'Aosta
De Aostavallei is een regio in het noordwesten van Italië. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van de natuur en de vele buitenactiviteiten die deze biedt. De regio heeft veel natuurgebieden. Er zijn veel natuurgebieden in de regio, die ideaal zijn voor wandelaars en mountainbikers....