frankrijk

Haute-Savoie
Haute Savoie ligt in de regio Auvergne-Rhône-Alpes. Hier liggen steden als Annecy en Chamonix, het vertrekpunt van de Mont Blanc.
Savoie
Savoie ligt in de Noordelijke Alpen. Hier liggen steden als Champany en Vanoise, Les Karellis en Lanslebourg. De regio biedt een veelheid aan activiteiten. Bijvoorbeeld skiën in Val-Cenis, sneeuwschoenwandelen en sleeën in de winter, of mountainbiken en natuurwandelingen in de zomer.
Hautes-Alpes
Het departement Hautes-Alpes ligt in de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur.

Beroemd om zijn skistations Montgenèvre of Orcières, biedt het departement vele andere sneeuwactiviteiten zoals sleeën, sneeuwschoenwandelen...

Zwitserland

Kanton Bern
Het kanton Bern, gelegen op de grens tussen het Duitstalige en het Franstalige gebied van Zwitserland, is na Graubünden het grootste kanton van Zwitserland. De regio wordt gedomineerd door talrijke meren en heuvels, met name de Jura.
Valais
Wallis is een Zwitsers kanton. In de winter kunt u genieten van vele sneeuwsporten zoals langlaufen, sneeuwschoenwandelen, sleeën, hondensleeën...
In de zomer kunt u gaan wandelen of fietsen.

italïe

Zuid-Tirol
Zuid-Tirol ligt in de Italiaanse Alpen. Het is een zeer bekende regio dankzij de Dolomieten die deel uitmaken van het UNESCO werelderfgoed.
Valle d'Aosta
De Aostavallei is een regio in het noordwesten van Italië. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van de natuur en de vele buitenactiviteiten die deze biedt. De regio heeft veel natuurgebieden. Er zijn veel natuurgebieden in de regio, die ideaal zijn voor wandelaars en mountainbikers....

spanje

Duitsland

Baden-Württemberg
Zuidwest-Duitsland is de ideale bestemming voor een uitje. Zijn platteland, meren, kleine beboste bergen... Zijn weiden, groene valleien, wijngaarden en boomgaarden... Wandel of fiets langs de paden, adem de frisse lucht in, doe nieuwe energie op.

Oostenrijk

Haute-Autriche
Hinterstoder is de enige ski-wereldbekerlocatie in Opper-Oostenrijk. Het heeft de reputatie het hele jaar door een aantrekkelijke vakantiebestemming te zijn.
Tyrol
Tirol is een Alpengebied in Midden-Europa. Het strekt zich uit over de oostelijke Alpen, een deel van Oostenrijk en Italië.