Opper-Oostenrijk

GEBIEDSINFORMATIE

Hinterstoder is de enige ski-wereldbekerlocatie in Opper-Oostenrijk. Het heeft de reputatie het hele jaar door een aantrekkelijke vakantiebestemming te zijn.

De "Parel van de Alpen De "Parel van de Alpen", dit unieke vakantieoord in de Alpen, richt zich op het zogenaamde langzame toerisme, d.w.z. met respect voor het milieu, is omgeven door een prachtig landschap, het Tote Gebirge en zijn authentieke dorp. Wintersport staat in Hinterstoder hoog in het vaandel, of het nu gaat om de talrijke afdalingen van de Hutterer Höss, romantische rodelritten of rodelbanen, aan activiteiten voor liefhebbers geen gebrek. 


Ook in de zomermaanden is Hinterstoder een paradijs voor recreatie en ontspanning. Er zijn talloze mogelijkheden om te wandelen, en de ontdekking van natuurgebieden zoals de Schiederweiher, de Polsterlucke of de Stromboding waterval trekken vakantiegangers en wandelaars aan. 

ONZE PARTNERS

  • Hotel restaurant spa ****/*
    Hinterstoder

    Oberösterreich heeft een gloednieuw alpine resort. Het hotel ligt op 1410 meter hoogte in het hart van het Hinterstoder World Cup skigebied.

Previous Next

weer

HINTERSTODER WEATHER

Ontdek andere regio's

Tyrol
Tirol is een Alpengebied in Midden-Europa. Het strekt zich uit over de oostelijke Alpen, een deel van Oostenrijk en Italië.