VALLÉE DE VILLÉ

France - Alsace
Familie verblijf

Gelegen in het hart van de Elzas, op 15 km afstand van de beroemde wijnroute en het kasteel van Haut-Koenigsbourg, onderscheid zich de Val de Villé door zijn ongerepte natuur en zeer directe toegankelijkheid, in een minimum van tijd vanuit vele regio's van Europa.


NATUUR BESTEMMING 

Voor een vakantie in het hart van een ongerepte en groene natuur is er niets beter dan een verblijf in de Val de Villé! U wordt betoverd door zijn harmonieuze en serene sfeer, weg van de drukke stad. In alle seizoenen gaat de Val de Villé u verleiden met zijn ongerepte bossen, zijn rijke en gevarieerde fauna en zijn prachtige uitzichten.
Alle wandelliefhebbers zullen iets vinden, om aan hun passie te voldoen door de vele gemarkeerde routen: van de kleine familie wandeling op een van onze "Heritage Paths" tot de bospaden voor de meer ervaren.


FAMILIE BESTEMMING

Wilt u een familie vakantie doorbrengen?
De Val de Villé is voor u. Waardeer en geniet van onze familie-activiteiten: schattenjachten in verschillende dorpen, educatieve boerderij, paardrijden of ritje op 'n ezel, vissen, tennis, touwenparcours, zip-lijnen, glijbanen en schommels. Het zeevaartcentrum Aquavallées is een echte wereld van ontspanning: glijbaan, sport zwembad, tegen de stroom rivier, pierenbad voor de kinderen en niet te vergeten de sauna en stoombad. In de zomer geniet u van het buitenzwembad, een beachvolleybal veld en waterspelen in een prachtig park.


  • Hoogte : 470 m tot
  • Inwoners : 1743
  • Voetgangerszon : 1

Fotos

Plan en toegang

Adresse

14 Place du Marché
67220 VILLÉ

Tel : +33 3 88 57 11 69

http://www.tourisme-valdeville.fr
info@valleedeville.fr

Toegang

Trein

Station van Sélestat

Wagen

45 minuten van Strasbourg

Vliegtuig

Aucun

Weer

Pas d'informations disponibles pour ce village.

Activiteiten

ski-alpin.jpg

Alpineskiën

De Alpine ski is een Olympische discipline.

Lees meer

ski-nordique.jpg

Noord skiën

Noords skiën

De term van noords skiën is een verzamelnaam van verschillende Scandinavisch skidisciplines.

Lees meer

Waar te slapen

Ik reserveer

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)