LLEIDA

Espagne - Pyrénées Catalanes
Trektochten in de bergen

Lleida is een gebied waarvan u het hele jaar door kunt genieten. De hoge bergen van de Pyreneeën en de uitgestrekte vlaktes van de Lleida landen zijn de ideale vakantiebestemming voor liefhebbers van natuur, cultuur en avontuur.

In de zomer bloeit het leven in de Pyreneeën van Lleida en tijdens onze excursies en wandelingen worden we omringd door de flora en fauna van het hooggebergte naast de meer dan 500 meren.

Het is de ideale tijd om de bijna 3.000 km bewegwijzerde routes af te leggen, de kleine charmante dorpjes te ontdekken en dit alles te combineren met andere actieve toeristische activiteiten zoals rafting, canyoning, paragliding...

In de landschappen van Lleida, langs kleine weggetjes, langs het Urgell kanaal of de vijver van Ivars en Vila-sana, kunnen we met de ets het territorium van de eenzame vogels ontdekken of de wijnen oliewegen, producten met een oorsprongsbenaming.

De Pyreneeën van Lleida omvatten het grootste skigebied van Spanje,
met 11 skioorden waar u kunt skiën, langlaufen en andere activiteiten om van de sneeuw te genieten, zoals sneeuwschoenwandelen, hondensleeën, sneeuwscooters, enz. En voor de après- ski: spa, wellness-ervaringen, winkelen, gastronomie, cultuur...

De winter is ook het perfecte moment om prachtige zonnige beklimmingen
te maken naar de toppen van de pre-Pyreneeën, om de grenskastelen met de ets te ontdekken of om de bloei van de fruitbomen van de Lleida landen te ervaren.


  • Hoogte : 65 m tot 3718 m
  • Inwoners : 428.418 habitants dans la province
  • Voetgangerszon :

Fotos

Plan en toegang

Adresse

Rambla Ferran, 18, 3e
25007 Lleida

Tel : +34 973 24 54 08

http://www.aralleida.cat/fr/maisondelamontagne/
info@aralleida.com

Toegang

Trein

TGV de Lleida-Pirineus (Barcelona – Lleida – Madrid)) / Train (Lleida – La Pobla de Segur) / Train (Barcelona – Puigcerdà)

Wagen

Bruxelles à Vielha / la Seu d’Urgell : 1.144km /1.203km pour A20 - Bruxelles à Lleida : 1.303km pour A20

Vliegtuig

Aéroport de Lleida-Alguaire à Vielha 186 km - Aéroport d'Andorra-la Seu - Aéroport de Barcelona-El Prat à Vielha 334 km / à la Seu d’Urgell 180 km

Weer

Informations non disponibles

Activiteiten

chien-traineau2-web.jpg

Sledenhonden

Sledehonden

Ontdek de boeiende wereld van de sledehonden.

Lees meer

heliski.jpg

Heliski

Kies een activiteit die je een vliegende start geeft in elke zin van het woord!

Lees meer