GSTAAD

Suisse - Oberland Bernois

Ondanks al zijn elegantie en klasse is Gstaad echt alpine en authentiek gebleven. Wij zijn trots van onze tradities die nog steeds op een authentieke manier worden beleefd. In de regio zijn er nog 200 boerderijen, 80 alpenweiden in gebruik en ongeveer 7000 koeien. Tegelijkertijd zijn er zowel in de zomer als in de winter tal van vrijetijdsactiviteiten die het mogelijk maken om een perfecte vakantie door te brengen. Elk jaar kunnen bezoekers meer dan duizend culturele en sportieve evenementen bijwonen, waaronder internationaal gerenommeerde evenementen.

 

Zomer

De wandelpaden in Destination Gstaad doorkruisen een grote verscheidenheid aan landschappen. De wegen maken het mogelijk om veenlandschappen, diepe bergengten, alpenvalleien, hoge toppen en natuurlijk berghutten op een prachtige locatie te ontdekken. Met meer dan 300 kilometer bewegwijzerde en onderhouden paden en wegen is de regio Gstaad een echt wandelparadijs. In dit netwerk van onderling verbonden wandelingen, die perfect bereikbaar zijn met het openbaar vervoer, kan iedereen een geschikte wandeling vinden.

 

Winter

200 kilometer plezier op de pistes, genesteld tussen 1000 en 3000 m boven de zeespiegel, wachten op levensgenieters.

Destination Gstaad staat synoniem voor aangename ski-ervaringen op verschillende droompistes.

Charmante dorpen van chalets sieren de ingang van de verschillende skigebieden: skiliften voor gezinnen, kilometers afdalingnen en het enige gletsjerskigebied in het Berner Oberland, waar van eind oktober tot begin mei wintersporten kunnen worden beoefend.

 

Promo

Een gratis drinkbus tijdens uw verblijf in Destination Gstaad.


  • Hoogte : tot
  • Inwoners :
  • Voetgangerszon :

Fotos

Plan en toegang

Adresse

41, Promenade
3780 Gstaad

Tel : +41 33 748 81 81

www.gstaad.ch
info@gstaad.ch

Toegang

Trein

Station Gstaad

Wagen

Vliegtuig

Genève : 150 km, Zürich : 200 km, Bâle : 180 km

Weer

Informations non disponibles

Activiteiten