Presentatie

Wat doen we?

Het Berghuis is de essentiële specialist in de bergsector in zomer en winter.

Accommodaties, toeristische verblijven en goede plannen zullen geen geheimen meer voor u hebben!
Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, Spanje of Italië... Hier bevindt u zich in het grootste adresboek van de beste bergadressen. Het Berghuis is uniek en trots om dat te zijn.

Sinds 1998 zwerft ons team door de toppen om interessante panorama's en adressen te ontdekken. Wij kunnen u dan ook degelijk advies geven volgens uw criteria en wensen.
Onze rol als bergspecialistisch adviseur laat u toe de beste keuze te maken. Er is geen interesse voor ons om u door te verwijzen naar een partner in plaats van een andere, omdat het enige percentage dat we zullen nemen is uw tevredenheid. Niet iedereen kan zich op de bergen concentreren. Tot op heden zijn wij de enigen die volledige en gedetailleerde informatie bieden 100% zomer en winter in de bergen.

Geen tussenpersonen meer, laten we direct gaan
Ons doel: u in contact brengen met serieuze bergpartners. Zo vermijden we de te invasieve en onpersoonlijke touroperators die u naar nooit eerder geziene bestemmingen zullen leiden. Geen provisies meer die bij tussenpersonen aankomen die nooit eerder op kosten van uw lokale contactpersoon werden ontmoet.


Wij geven u onze garantie
We bezoeken sites, testen de hotels en vele verhuurbedrijven om u te voorzien van nauwkeurige informatie en een selectie van uitzonderlijke instellingen. Aarzel niet om het informatie aanvraagformulier in te vullen. Wij, of beter nog onze partner, zullen u graag antwoorden.

Maar hoe zit het met reserveren?
Niets kan eenvoudiger. Surf onder onze partners en klik op degene die u interesseert.
Let op, als u wilt profiteren van uw bevoorrechte ontvangst, is er één ding niet te vergeten: schreeuw luid en duidelijk dat u uit Het Berghuis komt!
Samen creëren we onze gemeenschap. Omdat Het Berghuis uw partner wil zijn voor een vakantie aan de top!

Onze communicatie is gebaseerd op 8 assen:

onze gids gedrukt in 20.000 exemplaren,
onze 30 documentatiepunten,
ons netwerk van 9.000 wachtkamers,
onze 40 dagen beurzen en tentoonstellingen,
onze website,
onze Facebook-pagina,
onze Twitter-account,
onze LinkedIn account.

Het team van Het Berghuis

Ons team bestaat uit liefhebbers van bergen en toerisme. Elk jaar bezoeken we nieuwe regio's en testen we nieuwe hotels en laten ze aan u zien.

Een jong en dynamisch team voor het mooiste beroep bestaat uit :


Jean-Claude Monsieur & Karin Arnould (Gedelegeerd Bestuurders)

Jean-Claude en Karin zijn al jaren gepassioneerd door de bergen en Italië. Ze reizen door Europa op zoek naar nieuwe adressen en bergspecialiteiten. In 2009 creëerden zij de website Art&Vino (www.artetvino.be), gespecialiseerd in wijn en specialiteiten uit de Vallei van het Valle d'Aosta.

Nathalie Meessen (Communicatiemanager)

 

Nathalie is jong en dynamisch als Het Berghuis. Zij is verantwoordelijk voor onze promotie op de BeNeLux, en vooral in het Nederlands en Duitstalig gebied dankzij haar talenkennis. Zij houdt toezicht op de verbetering van de website en is verantwoordelijk voor het opzetten van nieuwe samenwerkingsverbanden.