Hotel ServiGroup Montiboli*****

Espagne - Alicante
Uw kamer vanaf 180€

Eigentijdse tweepersoonskamer met ontbijt

Fantastische chef-kok in de keuken Groepen Wellness/Thalasso

Hotel Servigroup Montíboli, gelegen in de provincie Alicante, heeft een unieke geografische ligging, op de top van een klif, geflankeerd door twee prachtige en rustige baaien, waarvan er een is gereserveerd voor naturisten.

In een verfijnde en intieme omgeving verrast deze mediterrane oase haar gasten met een authentieke zintuiglijke beleving van welzijn en ontspanning, een aangenaam microklimaat en een paradijselijke omgeving... Om nog maar te zwijgen van de verschillende gastronomische sferen: van de meest typische maaltijden uit de mediterrane keuken tot de meest delicate gerechten uit de grote Franse keuken van chef Jean-Marc Sanz.

Het hotel beschikt over 88 onlangs gerenoveerde kamers, die uitkomen op een indrukwekkend en oneindig panorama. Het heeft twee openluchtzwembaden aan zee, een grote tropische tuin, een SPA met een verwarmd zwembad en vele massages en behandelingen. Het etablissement biedt ook yogasessies aan voor onder andere het strand.

Hotel Montíboli is de ideale plek om alle soorten evenementen te organiseren dankzij de uitstekende vervoersverbindingen en de nabijheid van de luchthaven van Alicante. Hiervoor heeft het een ruime keuze aan conferentie- en congresruimten, comfortabel ingericht en met uitzicht op zee. Daarnaast biedt het hotel zijn gasten unieke en exclusieve ervaringen om de mooiste plekjes in deze regio te ontdekken.

Droom met ons mee in ons prachtige Servigroup Montíboli hotel, een luxe 5-sterren hotel, ideaal voor verjonging en unieke momenten.

Fotos

Tarief

Plan en toegang

Adresse

Partida Montiboli
03570 Villajoyosa

+34 (0)96 589 02 50

https://www.montiboli.com/fr/
montiboli@servigroup.es

Promotie

Ik reserveer

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)