HOTEL BEAUSITE

Suisse - Oberland Bernois
Uw kamer vanaf 75.- CHF

per persoon, inclusief ontbijt. 

Trektochten in de bergen Sneeuwschoenwandelingen

Hotel Beausite - Het beste uitzicht voor levensgenieters:

Aan de horizon strekt zich het unieke landschap met de ijsgiganten Eiger, Mönch en Jungfrau uit, terwijl in het dal de Thunsee in het diepe blauw straalt - de kleine Zwitserse hotelchalet, op een mooie en rustige locatie, is voor veel gasten een tweede thuis. De gastheren Rita en Kaspar Pfeiffer hechten veel belang aan individuele, persoonlijke en seizoensgebonden zorg voor hun gasten. De "Alpine Flower Rooms" zijn individueel ingericht in de stijl van een landhuis. Indien u dat wenst, kunt u zich in de comfortabele lounge bevinden of genieten van het panoramische uitzicht vanaf het panoramarestaurant met zijn zonnige terras. Chef-kok Kaspar verwent u met zijn "verse, traditionele Zwitserse regionale keuken".

Beatenberg ligt slechts 10 km boven Interlaken en biedt een fantastisch uitzicht op de bergen en de Thunsee. Beatenberg is het ideale uitgangspunt voor natuurbelevenissen in de regio Niederhorn, maar ook voor uitstapjes in het Berner Oberland. Geniet van de ontspannen sfeer en haal diep adem.

Wintermagie: Het gezellige vakantiedorp is ideaal voor iedereen die wil genieten van het rustige winterse genot: 2 kleine skigebieden, langlaufloipen, skischool, overdekt/saunabad, ijsbaan, rodelbanen en wandel- en sneeuwschoenwandelpaden met een prachtig uitzicht in de winter.

Fotos

Tarief

Plan en toegang

Adresse

Mauren 555
3803 Beatenberg

+41 33 8411941

www.hotel-beausite.ch
info@hotel-beausite.ch

Promotie

Ik reserveer

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)