HOTEL BRISTOL VERBIER ***

Suisse - Le Valais
Uw kamer vanaf 225 CHF
Binnenstad Sneeuwschoenwandelingen All-in verblijf

Hotel Bristol, dat onlangs gerenoveerd is, is gelegen op het centrumplein van Verbier, dicht bij de handelszaken, restaurants en mechanische skiliften.
Bent u op zoek naar een gezellig hotel in het hart van Verbier, dat voor iedereen toegankelijk is?
Dan hoeft u niet meer verder te zoeken!

Dit 3sterren hotel, dat midden in de bergen op een zonovergoten plateau op 1500 m hoogte gelegen is, is een zeer hooggewaardeerd hotel. Daarnaast biedt Hotel Bristol aan zijn klanten een ruime waaier van gevarieerde kamers met verschillende prijzen. Van de Verandasuite tot de cosy minikamer ...er is voor elk wat wils.

Het hotel is gelegen dicht bij het centrumplein, bij de halte van de gratis pendeldienst naar de skiliften (op 10 minuten stappen), bij de winkels, de bioscoop en de banken.

Talrijke restaurants, cafés, pubs en discotheken zijn gelegen in het hart van het skioord. De meeste van deze zaken kunnen te voet bereikt worden. Aan de voorkant van het hotel geniet u van een schitterend uizicht over de Alpen en aan de achterkant van het hotel hebben de gasten uitzicht over het ski- en wandelgebied.

Het vakantieoord Verbier verwelkomt talrijke toeristen. Het is gemakkelijk te bereiken, ook in de winter, via verschillende vluchthavens, een zeer goed wegennetwerk en het openbaar vervoer.

Fotos

Tarief

Uw slaapkamer vanaf :

225 CHF/Nacht

Plan en toegang

Adresse

Route des Creux 4
1936 Verbier

+41 27 771 65 77

http://www.bristol-verbier.ch
hello@bristol-verbier.ch

Promotie

Ik reserveer

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)