ECO WELLNESS HOTEL NOTRE MAISON ***

Italie - Vallée d'Aoste
Uw kamer vanaf 82 €
Aan de voet van de pistes Groepen Wellness/Thalasso

Eco Wellness Hotel Notre Maison*** is gelegen midden in het Natuurpark Gran Paradiso in de Aostavallei, in de Italiaanse Alpen. In deze streek waar men de spectaculairste bergen en de hoogste toppen van Europa terugvindt, is de bevolking zeer gastvrij en spreekt ook vlot Frans.

L'Eco Wellness Hôtel Notre Maison wordt gekenmerkt door de overdekte paden die de typische huizen uit houten steen van het domein met elkaar verbinden.  Angelo, Irma en hun kinderen hebben in de loop der jaren van dit hotel een bijzondere plaats gemaakt, met de sfeer van een heus dorpje genesteld midden in de groene en bergachtige omgeving van Gran Paradiso.

Het restaurant en de spa worden zeer op prijs gesteld met een dienst ‘à la carte’ voor alle klanten en welzijnsprogramma’s op maat. De grote open haard in de salon is de grote trekpleister van het hotel, waar de gasten echt vrienden worden en deel gaan uitmaken van het ‘Huis’.

Eco Wellness Hotel Notre Maison, een realiteit die groene vakantie biedt. Een hotel dat zelf-produceert al de thermische energie en elektriciteit uit hernieuwbare bronnen. Dit is het geval voor het verwarmde buitenzwembad het hele jaar, een oase in de buitenlucht!
Het hotel stelt ook elektrische auto's voor, vanaf de luchthaven van Turijn, en elektrische fietsen ter plaatse.

Fotos

Tarief

U kamer een halfpension, per dag en per persoon :

Vanaf 82 €

Plan en toegang

Adresse

Frazione Cretaz, 8 - 11012 Vallée d'Aoste Cogne
11012 Vallée d'Aoste Cogne

+ 39 (0)165-74104
+39 (0) 165-749186
http://www.notremaison.it
hotel@notremaison.it

Promotie

Een fles van wijn voor de vakantiegangers van Het Berghuis aangeboden !

Ik reserveer

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)