BELLEVUE HOTEL SPA**** - Relais & Chateaux

Italie - Vallée d'Aoste
Uw kamer vanaf 250 €
Aan de voet van de pistes Fantastische chef-kok in de keuken Groepen All-in verblijf Wellness/Thalasso

Hotel Bellevue, genesteld in het hart van het natuurpark Gran Paradiso, tegenover de gletsjer, geniet van een bevoorrechte ligging midden in een prachtige, wilde en ongeschonden natuuromgeving. Dit elegante berghotel, uitgebaat door de vierde generatie van hetzelfde gezin, stelt u drie verschillende kwaliteitsrestaurants voor: het restaurant voor lekkerbekken met één ster in de Michelin-gids, het typische restaurant «Bar à Fromage, bergrestaurant », en de « Brasserie du Bon Bec », gelegen op het dorpsplein.
De 39 kamers zijn uiterst comfortabel en verfijnd. De oude meubels in elke kamer geven de indruk dat men zich in een volkskunstmuseum bevindt. In sommige kamers kan je zomaar met een lucifer een houtvuur in de open haard aansteken. Andere kamers zijn met een jacuzzi of een privésauna uitgerust.
De nieuwe wellnessruimte "Les Sources du Grand Paradis" (1.200m2) bestaat uit grotten en ingerichte oude chalets. U vindt er twee zwembaden, hydromassage, een sauna met hooi, een sauna met citrusfruit, een biosauna met kamille, een Finse sauna, een infraroodsauna, een Turks stoombad, een Romeins stoombad, een zoutgrot, een poolgrot, een Technogym-fitnesszaal, verschillende ontspanningsruimtes; het biedt talrijke behandelingen aan, zoals romantische behandelingen voor koppels, behandelingen voor het lichaam en het gezicht, esthetische behandelingen. Deze wellnessruimte heeft zopas het "Villégiature-prijs 2013" gewonnen als "Beste wellnessruimte in een hotel in Europa".

Fotos

Tarief

 U dubbele kamer klassiek :

Vanaf 250 € 

Plan en toegang

Adresse

Rue Grand Paradis, 22
11012 Cogne

+39 (0)165 74825

http://www.hotelbellevue.it
info@hotelbellevue.it

Promotie

Bezoek van de wijnkelder en van de kelder voor de rijping van de kazen.

Ik reserveer

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)