AUBERGE AU PAS DE L'ALPETTE***

France - Isère
Uw kamer vanaf 165 €

Formule 3 dagen en 2 nachten

Groepen Mythische bergpassen Trektochten in de bergen Sneeuwschoenwandelingen Familie verblijf All-in verblijf Wellness/Thalasso

Isabelle en Jean Luc heten u welkom aan de poorten van het Chartreuse-massief voor een uniek verblijf dicht bij de natuur. In het hart van het natuurpark van de Chartreuse biedt de gezellige en authentieke herberg vele reismogelijkheden om de berg op een andere mannier te ontdekken. Sneeuwschoenwandelingen om de panorama's van Chartreuse te ontdekken, wandeltochten om de ware natuur van de berg te waarderen, all-inclusive arrangementen in contact met de "lokale bevolking". In het huiselijk restaurant kunt u de lokale recepten proeven en deze momenten van de natuur in een vriendelijke en warme sfeer met elkaar delen.

Fotos

Tarief

Verblijf in de winter op oudejaarsavond: vanaf 549€/5 dagen en vanaf 735€/7 dagen - 5% korting als u uit het Maison de la Montagne komt!

Verblijf op sneeuwschoenen in de winter: vanaf 665€/7 dagen en vanaf 245€/3 dagen - 10% korting als u uit het Maison de la Montagne komt!

Plan en toegang

Adresse

Chemin de l'Alpette
38530 Chapareillan

+33 (0)476 45 22 65

https://www.alpette.com/accueil.htm
contact@alpette.com

Promotie

Ik reserveer

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)