Wedstrijd

Het Berghuis laat u een ultramoderne helm van 199,99€ winnen, de Venilu Smart Helmet.

Met deze helm hoef je je arm niet langer uit te strekken om andere weggebruikers aan te geven welke richting je op gaat. U kunt de indicators op de achterkant van de headset inschakelen om dit aan te geven. U hoeft 's nachts niet te vertrouwen op straatlantaarns, de Venilu Smart Helmet zorgt ervoor. De witte LED's aan de voorkant van de helm zullen uw pad verlichten, en de rode LED's aan de achterkant zal u laten zien door andere weggebruikers, voor meer veiligheid. U hoeft niet langer te stoppen om een telefoongesprek te voeren, u kunt dit doen door te trappen dankzij de draadloze bediening - Bluetooth. U kunt zelfs naar muziek luisteren. Een goede richting moderniteit. Bovendien is deze helm weerbestendig. Het is gemaakt van koolstofvezel, waardoor het de lichtste op de markt met een gewicht van 280 gram.

Om deel te nemen aan onze wedstrijd is het heel eenvoudig, vul het formulier in en beantwoord de gestelde vraag. De winnaar wordt willekeurig uit de juiste antwoorden getrokken en per e-mail op de hoogte gebracht.

Veel succes voor iedereen!

 

Vraag :

Hoeveel kilometer mountainbikeparcours kunnen we afleggen in de regio Val d'Hérens op pagina 163 van onze gids (zie onze onlinegids in de rubriek Wie zijn we)?

 

 

Door dit formulier in te vullen, in overeenstemming met de GDPR wet, accepteer ik promotionele e-mail van Het Berghuis en van zijn bestemmingen te ontvangen.